Hildaskrypin

En i mängden

Pungspark i bakhuvudet

Publicerad 2010-02-21 00:40:43 i Allmänt,

Stockholm är, för det mesta, en bra stad för oss vinterhatare. Det kommer ner hyfsat med snö några gånger per vinter, som däremellan smälter bort. Rätt grått och trist men vi slipper, till stor del, snön. Inte denna vinter.

Folk gnäller över hur trist det är. Snön ger tillvaron och omgivningen ljus. Det är så fint.

Ja fan va fint det är med dom där bruna jävla snövallarna utmed vägarna. Fan va mysigt det är med stelfrusna fingrar, trots tre par vantar. Med stelfrusna tår, trots tre par strumpor och ett par rejäla vinterkängor. Fan va mysigt det är när trafiken kör ihop sig. Fan va mysigt det är att köra fast med bilen när man ska hem, för att plogbilen fixat en snövall storlek XXL framför infarten. Fan va mysigt det är att skotta 11 på kvällen, en lördag efter jobbet, för att få loss bilen.

Ja satan va mysigt det är med vinter! Mer! Ryggskott och ömma handleder flera timmars skottande. Gubbar som dör av hjärtinfarkt för att dom försökt skotta fram bilen. Ja jävlar vad underbart det är.

Jag ska fan ge er jävlar en pungspark i bakhuvudet i sommar, så fort ni gnäller över att det är för varmt. Dra åt helvete era satans vinterälskande jävlar. Ni är fan inte kloka någonstans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hilda

Stockholmspingla på 27 år, mamma till lilla Sophia, född i april 2012 och matte till Hasse, en Lagotto Romagnolo på 7 år

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela