Hildaskrypin

En i mängden

Instagram

Publicerad 2012-06-30 00:24:52 i Allmänt,

Jag är långsammast i världen, men iom att jag köpt en ny telefon kom jag mig även för att ladda ner denna fina app. Älskar den! Det blir coola bilder så även en noob som jag kan låtsas kunna något om fotografering ;-)

Man kan även säga att jag uppdaterat telefonen. Hade en Samsung Galaxy S, och nu blev det en Samsung Galaxy SIII. I princip samma telefon, men kameran är ljusår bättre och skärmen är större. Jag gillade förra telefonen och den fungerar fortfarande efter två år, men den här nya älskar jag tack vare kameran. Nu har jag den perfekta mobilen för mig :-)

Lite bilder som jag tagit med instagram;





Det blev förövrigt ingen picnick med min väninna. Istället tog vi barnen och åkte till ett Centrum i närheten. Det blev mat och lite ronderingar i diverse butiker. Vi testkörde även ett av amningsrummen ;-) Och jag skaffade min fina, fina telefon.

Ha det gott!

Utflykt

Publicerad 2012-06-28 08:47:29 i Allmänt,

Igår åkte jag och Sophia till centrum och åt lunch med en kompis. Fia var lite gnällig, så jag fick plocka upp henne ur vagnen och sätta henne i knät en stund. Hon satt där så nöjd och smaskade på sina knogar, medan hon tittade på folk runtomkring oss. Sen sov hon gott i vagnen. Lite lagom med uttryck, ger en sömnig bebis :-)

Just nu väntar vi på att en barndomsvän ska komma med sin dotter. Sen är tanken att det ska bli picknick på stranden. Än så länge ser ju vädret lovande ut, och enligt nyheterna ska det vara hyfsat väder idag. Vi får hålla tummarna för att det verkligen blir så.

-------------------------------------------------------------------------

Igår tog jag ut Hasse på en springtur i skogen. Jag lyckades få Sophia att somna riktigt ordentligt i sin säng, och lämnade make och barn hemma. Det spöregnade när jag öppnade dörren och suckade lite. Men, som småbarnsförälder måste man passa på när tillfälle ges, oavsett väder, så på med varsin regnjacka och ut ändå!

I början var inte Hasse så där jätteglad över påhittet, och han parkerade under en buske och tittade ynkligt på mig. Han ville hem! Envis som matte är, så släpade jag med honom till skogen ändå. När han väl fick röra på sig och jobbade upp lite värme i kroppen ändrade han dock inställning helt och vi fick en jättetrevlig språngmarsh.

Andra halvan av promenaden fick vi dessutom sol och fågelkvitter så det slutade bra.
Det var fantastiskt med en lite rejälare paus från mammarollen och jag kom hem med nya krafter!

Regnig sommar

Publicerad 2012-06-25 12:40:59 i Allmänt,

Ja, fast jag bryr mig inte så mycket. Känner mig nästan lättad över att det inte är värsta värmeböljan, för det är så svårt att klä fröken på ett bra sätt då.
Däremot är vi fångar i hemmet idag, då maken tog volvon till sitt jobb. Vagnen är i volvon... Det är inte så bra väder ändå, så det är väl ingen större fara, men jag har ju påbörjat tränandet så det känns lite surt måste jag erkänna.

Misommarafton var lugn. Vi stannade helt enkelt hemma, eftersom vi skulle på bröllop på lördagen. Det var tur det, för efter en natt med usel sömn blev det kämpigt att hålla sig vaken och glad under festen. Men det gick! Sophia vandrade runt hos folk och vi passade på att äta gott medan andra människor roade henne. En kvinna utbrast förvånat: "Du inser att din man precis gav din dotter till en vilt främmande människa va?" Jag flinade bara och svarade "det är lugnt, du är ju polis". Det är bra att vara uppmärksam vid namnlekar under middagar ;-)

I övrigt är tösen väldigt rolig just nu. Det blir mycket leenden och jollrande. Sötnos!
Hasse är go och glad som vanligt han. Att vi tagit upp långpromenaderna ordentligt igen är ju ett väldigt stort plus :-)

Bergsklättring på mormors knä.

Ett stort litet leende

Publicerad 2012-06-07 21:08:39 i Allmänt,

Vad man blir löjligt glad över "småsaker". Lillan har börjat le och nu gör man nästan vad som helst för att få se det där smilet så ofta som möjligt. Japp! Jag har börjat snutteGullePlutta åt ungen. Det där som jag haft så svårt för när andra föräldrar gör det...

Men det är ju skillnad. När jag gör det är det ju helt rätt ;-)

Om

Min profilbild

Hilda

Stockholmspingla på 27 år, mamma till lilla Sophia, född i april 2012 och matte till Hasse, en Lagotto Romagnolo på 7 år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela