Hildaskrypin

En i mängden

Hasse är lycklig

Publicerad 2011-12-30 14:35:08 i Allmänt,

Vi har haft en del besök sista dagarna. Inte av så många olika personer direkt, men någon varje dag. Det har dessutom råkat vara Hasses favoriter! Jag tror det börjar lossna för honom nu. Han har börjat inse att det kan vara rätt kul med besök, så igår och idag har han imponerat med att vara både tyst och sedan glad och nyfiken när gästen kommer.

En av favoriterna är "Målarn". Hasse blir galen av glädje när han kliver in. Sen har han dessutom fått sitta i soffan med gästen och gosat! Hur bra är inte det?
Idag kom nästa favorit, och det är min kära far. Då blev det dubbelgos i soffan. Hasse satt mellan mig och pappa, så det var svårt att hålla reda på vem Hasse skulle pussa på.
När pappsen åkt, kom ingen mindre än Målarn tillbaka! Ååh, Happy days, suckar Hasse ;-)

Nu har Husse och Målarn åkte för att köpa pizza, så Hasse ser lite sloken ut. Men det ändrar sig nog när karlarna kommer tillbaka!




Som grädde på moset:
När jag klev upp i morse och skulle på toa, mötte jag två hantverkare i hallen. Jag såg väl smärre chockad ut. Inte över att hantverkarna kommit, för det visste jag att dom skulle. Däremot visste jag inte att dom redan dykt upp, eftersom Hasse inte väckt mig med att skälla ut dom när dom kom :-O Han sa inte ett pip!

Efter vår morgonpromenad mötte vi dom i hallen, och jag fick skuffa undan Hasse i ett hörn för att släppa ut dom. Inte då heller sa Hasse något. Tvärtom, så sträckte han nyfiket ut halsen och försökte nosa på dom i förbifarten :-O Två okända karlar i huset och Hasse tyckte det var intressant, istället för att försöka skälla ut dom! Fantastiskt!

Mysfarbrorn:

Det är en Hon!

Publicerad 2011-12-21 14:26:49 i Allmänt,

Har varit på Tillväxt UL. Var tvungen att kliva upp 6:30 :-O
Idag visade hon upp sig alltså. Det ÄR en envis Heidi junior där inne. Visste väl det när hon vägrade sammarbeta förra gången ;-)

Bad om fler bilder, varpå receptionisten utbrast "Men vaddå?? Fick du inga förra gången??"
"Jodå!"
svarade jag glatt.
Hehe, det är vår första unge, ge mig bilderna bara.

Det blev sisådär-bilder idag också, men man ser ju vad det är ändå.
Första bilden är på den där söta profilen, med spetsnäsan igen

På nästa bild har hon vänt bort huvudet lite från oss, så där ser man ingen näsa längre :-O Däremot ser man hennes fem, små söta fingrar <3


"Jaha, då ska vi se om den växt", sa UL-tanten innan hon började kika och mäta.
"Det vet jag att den har", sa jag "den sparkar mycket hårdare nu..."

Det hade hon gjort, precis som hon ska. 14/5 it is!

Tillsvidare

Publicerad 2011-12-19 14:07:29 i Allmänt,

Känner mig lite halvdassig på att skriva i bloggen just nu. Äcklig snö har det ju kommit också :-O
Slänger in lite Hassebus-bilder i väntan på inspiration.

December

Publicerad 2011-12-12 10:01:34 i Allmänt,

...är månaden då clementinerna smakar så fantastiskt gott! Billiga är dom också :-) Mums! Alltså knarkar jag dessa konstant för tillfället

I övrigt mår jag ok. Förkylningen har absolut inte släppt, och det kändes bra tungt att jobba i helgen. Smällar man får ta helt enkelt, man kan ju inte stanna hemma för evigt heller.

Hasse ligger brevid mig medan jag äter mig frukost framför datorn. Herrn är optimistisk och tror att jag kanske tappar något ;-)

Första tjuvtitten

Publicerad 2011-12-05 20:24:20 i Allmänt,

Idag var det då dags för RUL! Trodde jag skulle vara nervös, men det var jag inte. Lite halvt uttråkad var jag i väntrummet t.o.m. Allt såg toppen ut. Läppen var hel, huvudet såg bra ut, ryggen såg bra ut, magen var hel och fin den också, och ben och armar såg ut som dom skulle. Däremot var det precis som jag trodde, att jag blivit gravid senare än bm räknat med, så bf blev framflyttad till den 14/5. (RUL= RutinUltraljud och bf= beräknad födsel).

Den lilla skitungen visade tummen upp åt oss på skärmen, så h*n kan ju inte ha drabbats alltför mycket av mitt eviga hostande i helgen. (Är förkyld och har t.o.m. hunnit med ett besök på danderyds sjukhus pga astman).
Däremot låg den så bekvämt där inne i magen, med benen i kors, så vad det är vet vi inte ännu! Pga den envisheten, så gissar jag alltså att det är en tjej, och inte en pojke som jag trott tidigare, och att den brås på mamma i så fall ;-)

Eftersom ungen var mindre än beräknat (rätt naturligt om jag inte kommit så långt i graviditeten som dom trott), så ska jag tillbaka om två veckor på ett tillväxt UL. Dom ska bara kolla så att den växer som den ska. Ska bli kul att få kika igen!

Bild?
Självklart! Inte så bra dock, men det är en bild från sidan på huvud och kropp. Man ser profilen på sötisen.


Hello liten <3

Ser jag tjock ut i den här klänningen? ;-)

Publicerad 2011-12-01 11:47:05 i Allmänt,

Männens favoritfråga, haha.

17+4

I övrigt är jag mest förbannad för tillfället. Jobbet är som det är. Mitt mantra är att jag snart får komma ifrån det. Mammaledighet, here I come! Jag ska banne mig se till att hitta ett annat jobb under tiden. Måste försöka i alla fall. Tänk vad skönt att aldrig mer behöva återvända. Toppen!

Voffe ligger utslagen på golvet, men jag tänkte peta liv i honom strax så vi kan gå och hämta in ved. Jag lastar och bär, samt hivar in. Hasse stirrar otåligt på mig och väntar på att få korvbitarna som lurar i min ficka ;-) Precis som det ska vara.

På måndag är det dags för ultraljud! Får vi månne veta vad det är för filur som lurar där inne?

Jag gissar på en pojke jag :-)

Om

Min profilbild

Hilda

Stockholmspingla på 27 år, mamma till lilla Sophia, född i april 2012 och matte till Hasse, en Lagotto Romagnolo på 7 år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela