Hildaskrypin

En i mängden

Hemmaliv

Publicerad 2012-05-15 15:25:52 i Allmänt,

Just nu består mina dagar av att agera vandrande mjölkpaket, förste blöjbytare och sömn. Dom tre sakerna avlöser varandra. Så ska man hinna diska och städa lite ibland också. Huvudvärken är konstant, men dottern är söt som socker. Ja, kanske inte när hon gallskriker klockan tre på natten, men i övrigt så ;-)

Var in till BVC en sväng på förmiddagen. Dom har drop-in tid varje tisdag, vilket är väldigt praktiskt. Då S kräks rätt mycket ville jag åka in och kolla vikten, för att se att hon inte kräks upp alltför mycket mat. Det var ingen fara... På en vecka har hon ökat 200g. Så nu väger tösabiten hela 2,9 kg! Så, från födelsevikten på 2,3 kg har hon ändå fläskat på sig ok. Kurvan pekar nästan spikrakt uppåt i deras diagram på datorn.

Efter besöket, tyckte jag att jag borde utnyttja det fina vädret, så jag la dottern i vagnen och tog på jycken kopplet, och så gav vi oss iväg på en långpromenad. Det var jätteskönt. Av någon anledning sköter sig Hasse som ett A-barn i kopplet när vi går med barnvagnen, så det är väldigt behagligt. Inte för att han drar så mycket annars heller, men han sköter sig bättre. Han känner väl det enorma ansvaret som "storebror" ;-)

Sen har jag inte så mycket spännande att berätta... Det har ammats, bytts blöjor och så har jag städat och diskat lite. Att jag inte passat på att sova kommer straffa sig ikväll, men någon gång måste man ju få det städat också. Har inte lyft ett finger på tre veckor, så det är dags.

Ny liten familjemedlem

Publicerad 2012-05-03 16:59:10 i Allmänt,

Det blev en lång bloggpaus igen, och anledningen till det var ju lilla stumpan, som bestämde sig för att komma ut en månad för tidigt.

Den 20 april, 04:50, föddes vår lilla S med akut kejsarsnitt, eftersom hon låg i säte och förlossningen satte igång. Bråttom var det tydligen, då jag hann öppna mig 2 cm på två timmar. Bricanylen, som skulle stoppa värkarna hjälpte inte heller, så det var bara att rulla ner mig på operation.

Skriver mer när jag fåt tid över (vilket kan bli om en månad om vi har otur ;-))

Bild på underverket har ni här!

Om

Min profilbild

Hilda

Stockholmspingla på 27 år, mamma till lilla Sophia, född i april 2012 och matte till Hasse, en Lagotto Romagnolo på 7 år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela