Hildaskrypin

En i mängden

Skön dag!

Publicerad 2011-07-29 18:04:28 i Allmänt,

Idag är matte ledig!

Jag tyckte hon var jättetråkig som sov så länge. Blev väldigt upprörd och uttryckte mitt missnöje, när hon äntligen klev upp. Hon överraskade mig på direkten med att dra fram kopplet och ta ut mig på en långtur! Skönt att veta att hon fortfarande, efter två år tillsammans, kan överraska mig lite då och då ;-)

Vad som var ännu bättre, var att hon tog mig förbi min lilla badstrand så jag fick bada! Hon tog inga bilder på det, men videoklipp finns, och ska förhoppningsvis dyka upp sen.

Väl hemma plågade hon mig med dusch, hårtorken och trimmer! Hon klippte mig ju igår, så jag trodde jag skulle slippa mer tortyr, men nää, hon ville tydligen göra ett "ordentligt" jobb... Jäkla kärring... Jag är stilig som jag är...

Men SEN! Sen fick jag springa ute på gräsmattan. Vi var ute jättelänge!
Massa bilder tog hon också!

Av någon underlig anledning, kallar matte mig för Dumbo, efter att ha sett dessa två bilder. Jag ser inget fel med dessa? Ser bara en jäkligt snygg kille jag...




Plötsligt frös jag till is. Jag tyckte jag såg något!


Det visade sig vara den här, jättevackra Donnan jag såg! Hon var på rymmen, vilket jag kan förstå. Vem vill stanna kvar hos sin matte/husse när man ser en så stilig karl som jag?


Men hon lämnade mig efter en kort stund. Vårt möte var inte långvarigt... Jag letade efter henne ett tag, men hon var spårlöst borta.




Till slut gav jag upp. Matte tyckte nästan jag såg lite ledsen ut. Inte då, jag var bara lite trött efter allt patrullerande vid staketet!

Jag kom snabbt på andra tankar när matte tog fram saxen och ville finslipa lite till! Under magen var jag visst luden påstog hon... Lurig tant det där!

Det här lilla "finslipade" hon bort... Onödigt är vad det är...                          

...men jag dansade av glädje när hon sa att hon nu är klar på riktigt!

Sen tog hon en massa kort, för att visa hur snygg jag är.








Väl inomhus igen fick jag ett saftigt ben att gnaga på. Så jag är lite upptagen nu.

Ha det gott i sommarvärmen!

Hasse ler!

Publicerad 2011-07-08 23:50:07 i Allmänt,

Upptäckte för någon vecka sedan att Hasse drog upp överläppen och visade hela garnityren för oss när vi kom hem och släppte ut honom på gräsmattan. Blev lite förvånad, men han var ju bara jätteglad hela vovven.

Han springer alltså runt i ett lyckorus över att vi är hemma och visar tänderna för oss. Haha, knashund. Antar att han lärt det från oss, då vi människor alltid visar tänderna när vi är glada. Jaja, jag tycker det är hemskt gulligt, men hoppas att han låter bli leendet när han träffar andra hundar. Det kan ju uppstå lite förvirring om han visar tänderna för en annan hund vid hälsningsritualen...

Sovrummet är snart klart förresten. Golvet är nästan helt lagt och väggarna är ju som bekant målade. Jag har skruvat ihop dom flesta möblerna och vi sover numera i den otroligt underskattade sängen. Det blir inga bilder idag, men ha lite tålamod så får ni se resultatet!

Ha det!
/Hi-D

The Green Doors are no more!

Publicerad 2011-07-03 19:11:13 i Allmänt,

Snart är det kirrat med dörrarna också. Nu har jag visserligen "bara" lagt på x antal lager grundfärg, så helt klara är dom inte. Men snaart!

Och viktigast av allt:
Dom är inte gröna längre...


Utflykt mitt i allt

Publicerad 2011-07-03 19:07:59 i Allmänt,

Man kan ju faktiskt inte bara vara hemma och andas in ångorna från målandet hela dagarna under semestern. Vovve ska få ha sitt kul han också! Ja och matte så klart :-p Så vi tog bilen i torsdags och åkte till Hasses små damer i Kallhäll! Hasse fick flirta med damerna och åka på stryk, och matte fick fika och prata strunt. Perfekt!

Ella intog som vanligt sin plats i mitt knä, så fort jag satte ner rumpan på soffan.
Den damen är jag så fruktansvärt kär i <3

Vem kan motstå dessa ögon?                                                         

Så fort jag hade en bulle i handen hade jag en hel skock med lurviga huvuden som kikade så snällt på mig.


Hasse tycker det är onödigt att trängas på det där viset så han satte sig på andra sidan istället. Perfekt! Ingen kan sno bullbiten innan man har hunnit äta upp den heller.


...och så här trumpna blickar får man när man är för snål med fikat...

Om

Min profilbild

Hilda

Stockholmspingla på 27 år, mamma till lilla Sophia, född i april 2012 och matte till Hasse, en Lagotto Romagnolo på 7 år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela