Hildaskrypin

En i mängden

Motigt

Publicerad 2010-11-04 11:47:09 i Allmänt,

Just nu känns det mesta överjävligt.

Det känns extremt tråkigt att behöva kliva upp för att pyssla med ved, när jag helst av allt vill fortsätta sova. Det känns sjukt omotiverat att gå till jobbet i detta mörker, när man dessutom riskerar böter varje dag. Det är sjukt omotiverande att jobba när man riskerar att förlora mer pengar än man drar in.

Det känns extremt tråkigt att dom lediga dagar/helger man har, passerar såpass fort. Det känns tråkigt att befinna sig på jobbet så ofta som man gör. Det känns jobbigt att vara såpass isolerad som man är pga sina arbetstider. Sådär så man börjar prata för sig själv för att få höra en röst. Vilken som helst, bara man hör något.

Det känns sjukt deprimerande att vi har hela vintern framför oss. Mörker, kyla, fukt, snöslask, trafikkaos, etc. Fast det känns inte mer upplyftande att tänka på sommaren heller, för den är så kort att man knappt hinner uppfatta att den varit här.

Kort och gott:
Just nu känns det mesta överjävligt.

Kommentarer

Postat av: Emily

Publicerad 2010-11-06 15:52:40

Svarar här också :)



Tyvärr finns det inga inhägnade hundrastgårdar i Täby alls :( I våras ringde jag faktiskt Täby kommun för att höra om det fanns någon eller om dom planerade att anordna en, men det tänkte dom inte göra. Han sa att det fanns så många bra områden för hundägare att vara ändå. :( Däremot finns det en i Solna, men det kanske du visste? Den ligger vid Ankdammsrondellen, man ser den från den stora vägen som går vid Råsunda.



Kan däremot rekommendera de hästhagar som ligger vid Hagby däck (en bit in mot skogen), det går bara hästar där på sommaren. Vi var där idag och det var helt underbart. Hundarna kan ju visserligen ta sig ut ur hagarna, men det är nog ändå det bästa stället vi har varit på :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hilda

Stockholmspingla på 27 år, mamma till lilla Sophia, född i april 2012 och matte till Hasse, en Lagotto Romagnolo på 7 år

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela