Hildaskrypin

En i mängden

Atjoo!

Publicerad 2012-09-25 15:34:00 i Allmänt,

Återkommer till mitt nysande alldeles strax.
 
Har hittat på en hel del förra veckan, och hade en del planerat för denna också. Det känns bra att komma igång igen! 
I fredags åkte jag och fikade med en tjej från mammagruppen. Hon är finska och väldigt trevlig. Det kändes bra att få tjattra lite på finska också.
 
Lördagen ägnades åt att strosa runt i Kista galleria med en barndomsvän och hennes lilla dotter. Tyvärr lyckades vi tydligen tima Blog Awards, så det var väldigt stökigt. Det i kombination med att expert har konkat och har utförsäljning av alla varorna (=200 meter kö), var ju inte så bra. Det var mycket folk där. Dessutom var ju Maria Montazami, från svenska Hollywoodfruar där och såg så snäll och go ut i sin svarta klänning ;-)
 
 
Barnen blev ju som tokiga av allt stim, så klart. Det tog en timme att lyckas söva stackarna. Sen hade vi tid att snurra runt lite i affärer, äta lunch och prata skit. Det var skönt! Meen, efter några timmar kändes det som att vi skulle stupa båda två, så vi drog oss hemåt igen.
 
Lilla kön utanför expert:
 
Söndagen blev sömnig över dagen, men på kvällen släpade vi oss ut och hamnade hos ett par vänner på middag. Najs! För en gångs skulle var Sophia glad och social. Hon har annars svart bälte i att bråka när vi är på middagar ;-) Nu var det idel glädje och skratt. (Förutom hungerattacken då, men det räknas inte).
 
Även denna vecka hade jag en hel del planerat, men det verkar inte bli som jag tänkt. Höstens första förkylning är här! Och Sophia, som annars sover till 7 på morgonen, bestämde sig för att väcka mig klockan 5 i morse. Only for you mom! Inte ska man ligga i sängen och löka när man är förkyld inte. Vilka dumheter ;-)
 
På torsdag ska tösen få sin 5 månaders vaccination ocskå. Det blir spännande att se hur livet som förälder blir då :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hilda

Stockholmspingla på 27 år, mamma till lilla Sophia, född i april 2012 och matte till Hasse, en Lagotto Romagnolo på 7 år

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela